Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Δοξάστε τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ


Σαν καλοκουρδισμένα στρατιωτάκια, όλα τα διαπλεκόμενα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, καταδίκασαν το γιουχαϊσμα των βουλευτών απο ομάδες πολιτών χθες βράδυ έξω απο τη Βουλή.
Όλοι οι αργυρώνητοι ματσουκοφόροι εστίασαν τα φώρα της κατευθυνόμενης δημοσιότητας στον κίνδυνο που αντιμετώπισαν κάποιοι εκ των 300 χθες το βράδυ όταν φοβήθηκαν να βγούν με τις αυτοκινητάρες τους απο το υπόγειο πάρκινγκ στο δρόμο και προτίμησαν να την κοπανήσουν σαν "λωποδύτες" μέσα απο το σκοτάδι του Εθνικού κήπου.
"Κινδυνεύει ο θεσμός της Δημοκρατίας" έκλειγαν όλοι μαζί γαλάζιοι πράσινοι στα δελτία αποχαύνωσης των 8. Ποιός θεσμός ποιάς δημοκρατίας βρε αγύρτες που τρέμετε στην ιδέα οτι πλησίαζει ή ώρα που ο κόσμος θα σας φιλοδωρεί απλόχερα ροχάλες και γιαούρτια όπου σας συναντάει!!! Ποια νομιμοποίηση έχετε να κυβερνάτε αυτό τον τόπο όταν σας αμφισβητεί αυτό το δικαίωμα η πλειονότητα του εκλογικού σώματος;
Ποιός σας εξουσιοδότησε ρε "επίμονοι κηπουροί" να σώσετε το 5% του πληθυσμού σε βάρος του υπόλοιπου 95% που καθημερινά βλέπει τη φτώχια και την εξαθλίωση να το πολιορκεί;;;
Ο λαός σας ψήφισε και ο λαός θα σας στείλει στον αγύριστο. Όσο κι αν έχετε γατζωθεί στις καρέκλες πάνω στις οποίες έχετε στρογγυλοκαθίσει τις τροφαντές κωλάρες σας, θα φύγετε νύχτα... Είτε με τον εύκολο είτε με τον δύσκολο τρόπο.
Ποιοί είστε εσείς που δεν αναγνωρίζετε στο λαό, σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες το δικαιώμα να ανακαλέσουν την ψήφο εμπιστοσύνης που σας έδωσαν όταν τους φλομώσατε στα ψέμματα; Μακάρι η οργή του κόσμου να κλιμακωθεί ακόμα περισσότερο και να σας δώσει το μάθημα που σας αξίζει.
Ο φόβος φυλάει τα έρμα λένε και καλά θα κάνουν οι 300 να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τα μηνύματα που τους στέλνει ο λαός για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων όταν 100 000 κόσμου θα αποφασίσει να μπουκάρει στη Βουλή.
Πηγή: anergoidimosiografoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου